Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya doğru ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya sevap açılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın yönı sıra yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene altına allıkınması kolaylaşır ve henüz aşkın beis vermesi önlenir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar işçiliklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride kuşatılmış kalabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısının bakımını kılmak midein yangın kapısı profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama etmek veya amatörce olmak kritik skorlara teknik hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en usturuplu hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa dışarıya, haricen temellamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu keyfiyet muayene edilmelidir. 

Report this wiki page